Ette ikinä usko tätä, en ehkä mäkään.. ainakaan voinut uskoa. Kun olin tulossa portaita ylös yläkertaan, ja mulla oli Nita kädessä, mä kompastuin, ja arvaatte loput.. Nita putosi portaiden välistä alas maahan. Juoksin äkkiä alas katsomaan, ja Nita makasi selällään maassa tassut ylhäällä.. nyyh. Meiän äiti tuli kääntämään sen oikein päin. Nitalta oli tullut vähän verta jostain, varmaan neästä tai jostain.. No, Nita istui maassa ja teki jotain nykivää liikettä, tai sitten se putsasi itseään ihan oudosti..

Meiän äiti soitti päivystävälle eläinlääkärille, ja ne sanoi ettei sille oikeestaan voi tehdä mitään, että laittakaa se häkkiin ja antakaa sille jotain herkkuja, joista se tykkää.. Ja tarkkailkaa miten se voi. No, mä otin Nitan varovasti käteen ja laitoin sen häkkiin.. Annoin sille auringonkukansiemeniä (ne on sen herkkua) ja vein sitten häkin yläkertaan. Nita meni melkein heti sen pesään nukkumaan. Onneksi se pystyy kävelemään!!

Illalla laitoin sille ruoat, ja aamulla meiän äiti sano, et se oli onneks käynyt syömässä.. Se on hyvä merkki. Kyllä se toipuu, toivottavasti!! Ihme kyllä ettei se kuollut, koska se putos melkein 2 metriä.. Huh. En kyllä enää ikinä vie sitä alakertaan, jos se nyt selviää... Ainakin se on kävellyt ja syönyt ja juonut ihan normaalisti, ja pesääkin se rakentaa yhtä innokkaasti kuin ennenkin. :>

Kyllä se selviää.. toivon.