Tänään vietettiin niitä mun synttäreitä!! Masan ja jennin kanssa.. Oltiin aamulla taksvärkissä jennillä, tehtiin lasienkeli koruja.. 8D Sit me käytiin jennin kaa vuokraamassa makuunista leffa, joku hamekyttä 2!? Oli vähän vaikeuksii, ku oon alle 15 ni en ois saanu vuokrata sitä.. LOL Mut kyl me se sit saatiin vuokrattuu ku olin ottanu mukaan äipän makuuni kortin.. Joo. Ja sit käytiin tilaamassa pizzaa siitä vierestä, ne toi meille ne pizzat sit kotiin... Sit mentiin meille ja masa tuli kans. Ja pizzatkin TULI!! XD Katottiin se hamekyttä ja syötiin pizzaa.... Oli aika seko leffa, en tajunnu siit oikeen mtn.
No oookk.. mentiin bussilla
kapeen ja stailattiin jennistä ihan oikee pissis! Seppälässä ja H&M:ssä.. laitettiin sille kaikkii niit vaatteit mitä meiänki koulun "niin ihanan rakkailla hyi helvetti pissiksillä" on! Stailasin kans masan ja sit otin pari kuvaa niistä.. Ehee :DD
Sit mentiin kattoo elokuviin shrek 3. Se oli kans ihan ok, mut ei mikään paras. Meiän ois oikeesti pitäny mennä kattoo se uusin potter, mut sepä ei tietenkään enää pyöriny siel joten mentii sit kattoo shrek.. Mut haluun kyl ostaa sen potterin DVD:nä sit ku sellanen tulee.. TULEE! Ehheh kuinka kaksimielinen joskus olenkin.. No lopetanpa tähän.

Huomen on oikeesti mun SYNTTÄRIT, täytän 14. :]